آخرین ارسالی های انجمن

شکیلا خواننده پرآوازه ایرانی است که در سبک سنتی و خاص خود آهنگ های ماندگار بسیاری را خوانده است و بین ایرانیان بسیار محبوب می باشد. شکیلا یکی از خوش صداترین و قدیمی ترین خواننده های زن ایرانی است که صدای زیبای دارد شکیلا از کارش را از خواندن آهنگ های سنتی آغاز کرد و خیلی زود به شهرت دست یافت

شکیلا عکس های میانسالی او
شکیلا خواننده خوش صدای ایرانی حدود 20 سال است که از ایران رفته است و در خارج از کشور فعالیت میکند با این خواننده و عکس های او بیشتر آشنا شوید ، سایت تالاب شما را دعوت به این مطلب میکند .
شکیلا خواننده پرآوازه ایرانی است که در سبک سنتی و خاص خود آهنگ های ماندگار بسیاری را خوانده است و بین ایرانیان بسیار محبوب می باشد. شکیلا یکی از خوش صداترین و قدیمی ترین خواننده های زن ایرانی است که صدای زیبای دارد شکیلا از کارش را از خواندن آهنگ های سنتی آغاز کرد و خیلی زود به شهرت دست یافت
اصلیتش ایرانی و متولد تهران می باشد ولی در لس آنجس زندگی می نماید در ادامه بیوگرافی شکیلا خواننده زن ایرانی و تصاویری از عکس های زیبای شکیلا را خواهید دید.
شکیلا (زاده ۱۳۴۱)خواننده ایرانی مقیم لسآنجلس است.
تولد: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۴۱ (۳ مهٔ ۱۹۶۲) تهران
ملیت : ایرانی
سبک(ها): موسیقی کلاسیک ایرانی
سالهای فعالیت: ۱۳۶۸ تا کنون
شکیلا در ۱۳ اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۱ در تهران به دنیا آمد. شکیلا کوچکترین فرزند خانواده بود. از همان دوران کودکی شیفته موسیقی بود و آثار نبوغ و استعداد در او هویدا بود. در نه سالگی قطعه ای برای تلوزیون اجرا کرد و آنچنان مورد توجه قرار گرفت که در پی آن برای خوانندگی دعوتش کردند اما از آنجایی که کم سن و سال بود
و خانواده اش نیز راضی نبودند قبول نکرد و به موسیقی در حد شرکت در برنامه های مدرسه و مسابقات استعدادهای درخشان و گاهی نیز هنرمندی در محافل خانوادگی قناعت کرد او همچنین تحصیلاتش را نیز با موفقیت پی گرفت.
شکیلا در پانزده سالگی به فراگیری موسیقی ملی و ردیف های آوازی نزد مرحوم استاد محمود کریمی پرداخت آن سالها (۱۳۵۶و۱۳۵۷) اوج مبارزات انقلابی بود و شرایط خاصی در ایران حاکم بود که سبب شد هنرستان موسیقی تعطیل شود و شکیلا در پیگیری موسیقی محدود شد اما وی در راه خود استوار بود تا اینکه در ۱۸ سالگی
برای ادامه آموختن موسیقی کلاسیک به آمریکا رفت و تصمیم گرفت به آرزوی دیرین خویش جامه عمل پوشاند. شکیلا در سال ۱۳۶۸اولین آلبوم خود را با همکاری بابک افشار به بازار روانه کرد و با عرضه این آلبوم به طورحرفه ای وارد دنیای موسیقی به خصوص خوانندگی شد.
غنای لحن او که هدیه ای خداوندی است، در پیوند با ادبیات غنی فارسی تلفیقی کم نظیر پدید می آورد که شخصیت فروتن شکیلا نیز مکمل آن گشته و در آثارش نمایان میگردد. بی گفتگوست که چنین آثاری رتبه والائی از هنر و احساس را در شنونده بجا می گذارد.
علاقه شکیلا به عرفان و ادب عرفانی این مرز و بوم، زبان گشوده ای را برای خواندن اشعار حضرت مولانا بروی باز کرد که به آثارش در این زمینه، احساسی ملکوتی عطا می کند. شکیلا تا امروز یازده مجموعه موسیقی به هنر دوستان ایرانی تقدیم کرده و دوستارانش همچنان و هر لحظه منتظر کارهای جدید او هستند.
تجلّی صدای شکیلا در مقام آوای بر گزیدگان شرق در مجموعه ” اپراتیکا- شاین” افتخاری بزرگ برای او و هم میهمانش است. صدای او از میان دهها صدای آشنا و گمنام شرقی انتخاب شد.
ادای دین شکیلا به بزرگان موسیقی این مرز و بوم باز سازی و باز خوانی آثار ارزشمندشان است ، چه ، نقش خود را در نقل سینه به سینه احساس و آثار، از نسل و نسل های پیش به آیندگان، به نیکی درک می کند تا که امید به جاودانگی هنر را تحقق بخشد.
شکیلا رسالتش را در گرمای کانون خانواده و در پرورش فرزندانش ، شهراد و بهراد، با آرزوی بازگشت به وطن و تقدیم اجرای زنده برنامه اش به سر زمینش می بیند و در شوق آن روزگار می گذراند. یکی از افتخارات زندگی هنری شکیلا دریافت جایزه آکادمیک موسیقی در اکتبر سال ۲۰۰۵ میلادی به پاس آثار ارزشمند او در موسیقی ایرانی است.
علاوه بر زندگی هنری افتخار امیز او زندگی شخصی شکیلا نیز تحسین برانگیز است در بین همه خوانندگان معروف دنیا به خصوص خوانندگان زن تعداد نسبتا کمی توانسته اند هم در زندگی هنری و هم شخصی آن گونه که باید و شاید موفق باشند به تحقیق و گاهی به اذعان این افراد در مقاطعی از زمان زندگی شخصی آنها قربانی زندگی هنری شان شده و از آن باز مانده اند یا به ابتذال کشیده شده است
اما در مورد شکیلا حتی تا به حال چنین شایعه ای هم نبوده است او توانسته است با حفظ اصالت و نجابت ایرانی سالهاهنرمندی کند و به طور همزمان در همه عرصه های مختلف زندگی موفق باشد . در حال حاضر شکیلا به عنوان یکی از محبوبترین خوانندگان ایرانی می درخشد و طرفداران بسیاری دارد .
غیبت نور (۱۳۷۱)
آخرین کوکب (۱۳۷۵)
ارثیههای عاطفی (۱۳۷۶)
زبان نگاه (۱۳۷۷)
اشک مهتاب (۱۳۷۸)
آوا (۱۳۷۹)
آن سوی بی سو (۱۳۸۰)
جادوی سکوت (۱۳۸۱)
لب خاموش (۱۳۸۳)
کنسرت (۱۳۸۴)
شعله بیدار (۱۳۸۶)
مژده آزادی (۱۳۸۸)
فرشته بانو (۱۳۹۱)
گنج نهان (۱۳۹۴)
تک آهنگها:
شکیلا در پیری
تصاویر جدید شکیلا خواننده ایرانی در زمان شاه
شکیلاعکس جدید

ارسال نظر
ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرات ارسال شده